Skip to main content

Business Source Ultimate: Business Source Ultimate

bevat publicaties, rapporten, video’s, etc. over accounting, finance, banking, marketing en management

Business Source Ultimate

Omschrijving

Business Source Ultimate is voor studenten wat een solide businessplan is voor bedrijven. De ongeëvenaarde collectie peer-reviewed full-text tijdschriften en andere bronnen geven inzicht in historische informatie en huidige trends, en stimuleren discussies over toekomstige ontwikkelingen en veranderingen in de bedrijfswereld. 

Een uitgebreide collectie over boekhouden, financiën, bankieren, marketing, management en nog veel meer.  Daarnaast beschikken ze over de volledige tekst van veel tijdschriften die in belangrijke onderwerpindexen opgenomen zijn. Naast gerenommeerde full-text tijdschriften biedt de databank ook toegang tot onder meer casussen, economische landenrapporten, bedrijfsprofielen en interviews met analisten en managers.
Het ruime contentaanbod van Business Source Ultimate voorziet studenten van een breed en internationaal perspectief bij hun onderzoek en geeft hen de mogelijkheid businesstrends wereldwijd te volgen.

De collectie bevat meer dan 27.000 video’s van Harvard Business Publishing, IGI Global, Kiplinger Washington Editors, Academy of Management en andere topleveranciers bieden studenten essentiële informatie van marktleiders. Daarnaast voegen de meer dan 77.000 video’s van Associated Press, ‘s werelds bekendste nieuwsagentschap, een nieuwe dimensie toe aan het onderzoek van studenten. De collectie wordt maandelijks bijgewerkt en bevat video’s vanaf 1930 over een grote diversiteit aan onderwerpen.

Via de functionaliteit Bedrijfsinformatie kunnen studenten gedetailleerde gegevens zien van een bedrijf, bijvoorbeeld over financiën, dochterondernemingen, producten, medewerkers en marktinformatie. 
 

Toegang

Voor toegang tot deze databank moet je inloggen met je NLDA-account (UserID@nlda.nl).

undefined